fridaevelina

Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Frida Andersson - 3 juni 2011 23:35

 

  If only dreams could come true... 

Av Frida Andersson - 3 juni 2011 22:55

Det är fredagen efter kristhimmelfärds-dagen och det betyder kläm-dag vilket leder till LEDIGHET! :D Underbart ♥


Igår var vi ju också lediga och då åkte Mikaela med Hanna Hagström till Orust klockan 9 på morgonen. Så jag var hemma och städade garderoben nästan hela dagen, åkte in med mamma och pappa till Alingsås och köpte glass på Maxi, hyrde film på Bon Bon och beställde/köpte thai-mat på MEI WEI. Huuur gott som hällst! :)


Idag åkte mamma och pappa och kollade på nya bilar (eftersom att någon pundare eldade upp våran gammla (tack! -.-")) Alltså var jag ensam hemma eftersom Mikaela fortfarande är på Orust och Sofia är hos Jonatan. Det kändes huuur konstigt som hällst  att vara ensam hemma heeelt själv! :o Har bara varit det någon timma förut, men nu, 4 TIMMAR! :O Mamma och pappa åkte typ vid 11 och vid 2 kom Fanny hit. :) Tur det, hade dött av ensamhet annars...
 Vi gjorde iallafall mat och sedan låg vi på madrasser på altanen, lyssnade  på musik och  stekte i solen, helt underbart väder hade vi ju! Måste ju varit 25+, minst! :)
 Sedan vid 5 ungefär tog vi moppen till Horla-beach där vi träffade på MajaStina, Anders och Jonas. Vi pratade en stund och sedan gick vi med dom upp till Storsjöstrand där folk spelade volleyboll. :) Där var blandat Vårgårda- och Loo/Långareds-bor, mycket trevligt. :) Vi satt där i en bra stund och pratade med folket men senare drog vi ner och bada. Vattnet var sjukt kallt men det blev ialllafall ett premiär-dopp för i år. :) Jag kan säga att jag är lite stolt faktiskt. ;)
 Vi låg där på "stranden" och pratade om massa olika saker en lång stund och sedan vid halv 8 blev Fanny hämtad och jag tog moppen hem.
 Väl hemma pratade jag lite med mamma och pappa, packade upp handduken och badkläderna och hängde upp det på tork tills imorgon då det ska bli lika bra väder som idag. Härligt, härligt. :)
  Jaja, har smsat lite nu med folk om imorgon och sedan har jag druckit te och fortsatt lite med utränsningen av min garderob, mmmm 3/4 kvar. (y)
 Så får väll fortsätta lite nu eller något, så.. hejdå. :) ♥

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards