fridaevelina

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Frida Andersson - 11 april 2011 23:38

++Just nu är klockan 23:39 och det är en måndag kväll. Jag vet att jag egentligen borde sova för jag har nästan totalt vänt på dygnet, vilket inte är bra alls gjort av mig, tro mig jag vet. Och det absolut inget ni vill fastna i, man kan inte sova på kvällarna och blir bara allmänt trött dagen efteråt. Grymt jobbigt är det.


Men det va inte det här jag skullle prata om, utan jag skulle istället berätta om min dag och sedan om jag hinnner/orkar så ska jag också skriva om en del saker som jag blir så grymt trött på och saker som jag vill få ur mig.


Idag var nästan allting som vanligt. Jag gick upp imorses ungefär 06:30 gjorde iordning mig och gick ner till bussen ca 07:10 då den kom (som vanligt) ca 07:20. Kom i alla fall till skolan och hade, normala lektioner, normala (fast ändå rätt udda) raster, normala och konstiga samtal med mina (ibland?/oftast) så underbara vänner. Men efter en kvart-tio minuter på matten, gick jag och min "fina" tyska-grupp till Kuturen då vi övade på vårat "bidrag" till Kulturdagen som är på fredag denna veckan i våran skola. Hur kul som helst var det! :) Jag vill egentligen inte vara med men... vad spelar det för roll? Jag kommer ju för hoppningsvis bara gå med dom hära människorna max 2 månader till. ^^
 Efter övnungen gick vi tillbaka till klassrummen och hade so.Vi kollade på film hela lektionen! :D Tummen upp för det! Vi kollade på "flykten från Sobibor". Den är ganska brutal och hemsk den filmen :/ Men i alla fall, efter det flöt dagen på som vanligt. När jag kom hem bytte jag om, åt lite på 5 minuter och åkte sedan iväg tilll dansen 18:30. :) Och när jag väl var där så börjar min höft göra ont igen... (Yey.. -.-') Jag kunde alltså inte vara med på en del danser vilket var mycket tråkigt för jag var så grymt taggad inför det. Men jag envisade mig med att i alla fall vara med på dom två koregrafierna våran grupp har och introt+finalen. :) Så grymt kul kommer det bli när vi ska visa upp dom! LOVE IT! <3

Jaja, jag kom iallafall hem 21: 15 ungefär så då gick jag först och duschade, sedan åt jag och sedan satte jag mig vid den underbara uppfinningrn kallad: Laptop! Känn ironin i det jag sa, den tar alldeles fööör mycket tid av mig :O Flera timmar kan ju försvinna bara sädar :O En farlig uppfinning är vad det är!


Men alltså ligger jag här, klockan är 00:12 och jag borde sova... Hemskt det här :/
 Japp, så får det bli. Jag ska äntligen sova! Yeey! :D
 Godnatt på er allihopa och jag hoppas att ni har det super bra! :)

ps. Jag tar det där andra någon annan dag, kanske imon, kanske till helgen, vi får se helt enkelt :) Kram på er. :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards